Nieuws voor cliënten en steunfiguren

Deze informatie richt zich naar alle cliënten die in begeleiding zijn bij onze dienst en hun steunfiguren. Hierbij nodigen wij u ook uit om alle tips omtrent onze werking door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of te bespreken met uw herstelondersteuner.

 

CORONA

Exitstrategie 04/05/2020: Geleidelijk aan proberen we de contacten met cliënten terug op te nemen. Hierbij hanteren we de nodige veiligheidsmaatregelen (buitenshuis, handhygiëne, social distancing). We zijn blij onze werking stilletjes aan terug vorm te geven.

 

KZITERMEE

www.kzitermee.be

Jong of oud, iedereen heeft het soms wel eens moeilijk. Of kent iemand die het moeilijk heeft. Op deze website kan je terecht om de weg te vinden wanneer je hulp zoekt, voor jezelf of iemand anders!

 

VORMING GEORGANISEERD DOOR DE BOLSTER (Cliënten en naastbetrokkenen kunnen hierop aansluiten)

- Momenteel zijn er geen geplande vormingen

 

HERSTELACADEMIE START TERUG OP VANAF OKTOBER

Herstelacademie Zuid stelt een aanbod open op maat voor iedereen die aan zijn herstel wil werken. Maar ook voor diegene die meer wil weten over psychische kwetsbaarheid, of voor diegene die met zijn eigen mentale gezondheid aan de slag wil.

Voor meer informatie: https://www.herstelacademie.be/zuid-west-vlaanderen/

 

 

 

 

 

 

 

 

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec