Nieuws voor cliënten en steunfiguren

Deze informatie richt zich naar alle cliënten die bij ons in begeleiding zijn en hun steunfiguren. Hierbij nodigen wij je ook uit om alle tips omtrent onze werking door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of te bespreken met jouw herstelondersteuner.

 

PARTICIPATIERAAD

Op vrijdag 3 september kwamen we samen met cliënten en naastbetrokkenen vanuit de verschillende afdelingen van de Bolster. Er werd beslist om 2 maal per jaar een participatieraad te laten doorgaan, met een luik overkoepelend voor alle afdelingen en een luik specifiek rond de werking van VESTA.

Er werd stil gestaan bij het betrekken van een steunfiguur in een hersteltraject.

In de komende teamoverleggen worden de actiepunten die uit de participatieraad naar voren kwamen besproken.

De volgende participatieraad staat gepland op 25 maart om 13u30. Iedereen is van harte welkom!

 

QUALICOR-AUDIT

Ondertussen heeft de audit van Qualicor plaatsgevonden. Tijdens de audit werd de kwaliteit van onze zorg onder de loep genomen. Ondertussen kregen we de terugkoppeling en krijgen we het kwaliteitslabel zonder verbeterpunten! We zijn trots om deze prestratie te kunnen neerzetten.

 

T'hus WAREGEM

T'hus is een inloophuis in Waregem voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Meer informatie via www.thusinloophuis.be

 

VORMING georganiseerd door de Bolster (Cliënten en naastbetrokkenen kunnen hierop aansluiten, bij interesse spreek hierover met uw herstelondersteuner)

-08/03/2022, 13u: opleiding agressie

-29/03/2022, 13u: opleiding ASS

-24/05/2022, 13u: werken met de context

  

HERSTELACADEMIE

 

Herstelacademie Zuid stelt een aanbod op maat voor iedereen die aan zijn herstel wil werken open. Ook voor diegene die meer wil weten over psychische kwetsbaarheid of voor hen die met zijn eigen mentale gezondheid aan de slag wil.

Voor meer informatie: https://www.herstelacademie.be/zuid-west-vlaanderen/

 

INTERESSANTE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec