Nieuws voor cliënten en steunfiguren

Deze informatie richt zich naar alle cliënten die bij ons in begeleiding zijn en hun steunfiguren. Hierbij nodigen wij je ook uit om alle tips omtrent onze werking door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of te bespreken met jouw herstelondersteuner.

 

PARTICIPATIERAAD 3 SEPTEMBER

Op vrijdag 3 september kwamen we samen met cliënten en naastbetrokkenen vanuit de verschillende afdelingen van de Bolster. Er werd beslist om 2 maal per jaar een participatieraad te laten doorgaan, met een luik overkoepelend voor alle afdelingen en een luik specifiek rond de werking van VESTA.

Er werd stil gestaan bij het betrekken van een steunfiguur in een hersteltraject.

In de komende teamoverleggen worden de actiepunten die uit de participatieraad naar voren kwamen besproken.

 

GGZ-markt 6 oktober

Voor iedereen die kennis wil maken met de verschillende voorzieningen in de geestelijke gezondheid in Zuid-West-Vlaanderen wordt op 6 oktober een GGZ-markt georganiseerd. Dit gaat door op de VETEX in Kortrijk van 13u tot 17u. Iedereen is welkom!

VESTA nodigt je ook uit om een 'babbel' te komen doen. Kom gerust langs bij onze sofa .

 

T'hus WAREGEM

T'hus is een inloophuis in Waregem voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Meer informatie via www.thusinloophuis.be

 

VORMING georganiseerd door de Bolster (Cliënten en naastbetrokkenen kunnen hierop aansluiten, bij interesse spreek hierover met uw herstelondersteuner)

-11/01/2022, 13u: terugkoppelen gevolgde studiedagen

-15/02/2022, 13u: systemisch werken

-08/03/2022, 13u: opleiding agressie

-24/05/2022, 13u: werken met de context

 

HERSTELACADEMIE

 

Herstelacademie Zuid stelt een aanbod op maat voor iedereen die aan zijn herstel wil werken open. Ook voor diegene die meer wil weten over psychische kwetsbaarheid of voor hen die met zijn eigen mentale gezondheid aan de slag wil.

Voor meer informatie: https://www.herstelacademie.be/zuid-west-vlaanderen/

 

INTERESSANTE WEBSITES

 

 

 

 

 

 

 

 

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec